Selecteer een pagina

Over ons

Bij MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk staat onze klant centraal. Wij ronden pas een project af, als u tevreden bent. 

Integer

Vakkundig

Transparant

Flexibiliteit

Klantgerichtheid

Over ons

Kees Mak

Mijn naam is Kees Mak, eigenaar van MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk. Mijn liefde voor bouwen en creëren dienen als rode draad door mijn leven. Al van jongs af aan ben ik bezig in de bouw- en timmerwereld. Tijdens mijn loopbaan heb ik met veel verschillende vakmensen mogen werken. Hierdoor is mijn brede netwerk aan specialisten niet vanzelfsprekend te noemen.

Naast mijn bedrijf in de bouw- en timmerwerken ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest bij de politie als agent en rechercheur. De combinatie van deze twee verschillende werelden hebben geleid tot diepgewortelde kernwaardes als, klantgerichtheid, creativiteit, loyaliteit, vakmanschap en eerlijkheid. Deze kernprofielen manifesteren zich waar MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk voor staan.

ONZE MISSIE

Bij MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk staat onze klant centraal. Wij beseffen ons goed dat een verbouwing, restauratie of maatwerk niet altijd even goedkoop is. Daarom ronden wij een project pas af, als u tevreden bent. Tijdens uw project staan wij er voor open als u veranderingen in uw eigen ideeën of wensen heeft. Flexibiliteit, transparantie en integriteit passen dan ook volledig in onze missie.

ONZE VISIE

Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk streeft erna om zo duurzaam mogelijk te werken en ondernemen. Wij vinden het dan ook belangrijk om te werken met materialen voorzien van duurzaamheidskenmerken.

MAK Integraal Bouw- en Timmerwerk

Services

Het vervangen van kozijnen

Bent u toe aan vernieuwing van uw kozijnen? Wij verzorgen graag het proces van inmeten tot plaatsen. Dit kan zowel in hout als kunststof.

Bestaande kozijnen uitstukken i.v.m. houtrot

Is uw kozijn nog in redelijke staat maar heeft u last van rotte delen? Deze slechte stukken kunnen gerepareerd worden. Vaak is dit aanzienlijk goedkoper als het bestellen van een nieuw kozijn.

Deuren afhangen / monteren

Nieuwe deuren plaatsen kan een tijdrovende klus zijn. Met het juiste gereedschap verzorgen wij graag de vervanging en plaatsing van uw nieuwe deur. Toe aan een nieuwe deur of deuren? Ook voor dit project bent u bij MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk aan het juiste adres.

Overkappingen

Een overkapping of terras / tuin overkapping staat vaak als los entiteit in uw tuin. Met onze ruime ervaring verzorgen wij voor uw een overkapping op maat. Veelal werken wij met houtsoorten als Douglas en of Eikenhout.

Carport

Heeft u de ruimte en altijd uw auto, motor, camper of aanhanger droog willen wegzetten? Dan is een carport wellicht een mooie optie voor u. In overleg met u, maken wij graag een carport op maat.

Veranda's

Een veranda wordt vaak aan een zijde aan de woning vastgemaakt. Heeft u niet de ruimte in uw tuin voor een overkapping, dan is wellicht de veranda een uitstekend alternatief. Wij komen graag vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken.

Meubels op maat

Meubels op maat zijn vaak niet de meest goedkope oplossingen. Zeker gezien het aanbod aan meubels die worden aangeboden bij de grotere meubelzaken. Maar loopt u toch met een speciale en/of specifieke meubelwens, dan bespreken wij dit graag met u. Dit kunnen uiteenlopende projecten zijn zoals:

  • Op maat gemaakte trappen.
  •  Op maat gemaakte tafels, kasten en stoelen.
  • De upcycling van gebruikte meubels. Hierbij kunt u denken aan het opknappen en restaureren van gebruikte meubels.

Maatwerk

MAK Integraal Bouw- & Timmerwerk denkt graag met u mee. Heeft u specifieke of speciale wensen met betrekking tot uw project of wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van advies en maatwerk. Of dit nu gaat over het intimmeren van uw camper of tot het maken van een beschoeiing, uw uitdaging is de onze.

PROJECT BOOMHUT

PROJECT BOOT RENOVATIE

PROJECT DAKRENOVATIE LIMBURGSE BOERDERIJ

PROJECT SCHUTTING

PROJECT TAFELBLAD VAN GERECYCLED RED CEDER

Contact

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen of zou je graag wat meer informatie ontvangen? Laat dan een bericht achter of neem rechtstreeks contact met ons op.

bel

06-46614340

Mail

info@mak-ibt.nl

FOLLOW US

Volg je ons al op instagram?

× Hoe kunnen wij je helpen?